Ontdek New York als een local

Als je New York ontdekt als een local, maak je de mooiste herinneringen, waarbij je hidden gems, lokale bedrijven en de beste eet- en drinklocaties vindt. Ik woon al jaren in New York en ken door mijn werk als tour guide ontzettend veel leuke plekken in de stad! Deze deel ik graag met jou! In deze guide vind je met name veel local tips! Dus als dat is wat je zoekt dan is deze guide perfect voor jou!

Ik heb een aantal van mijn favorieten alvast in een route gezet voor je, zie de routes als leidraad voor jouw avontuur in New York. Er valt genoeg te ontdekken tussen mijn hot spots in, dus ga ook zeker zelf lekker ontdekken!

Gebruik de geïntegreerde Google Navigatie om van A naar B te komen. Sommige lijsten verspreiden zich over diverse wijken. Je kunt dan gebruik maken van het openbaar vervoer in New York, of je huurt een fiets! Check de to do "Unlimited Biking" voor het huren van fietsen! Veel plezier in New York!

Begeleid door New York Local
gemaakt in Nederlands

Interactieve kaart

Ontvang een interactieve, speelse en visueel aantrekkelijke kaart waarmee je door het lawaai kunt navigeren

7 routes

Ontvang vakkundig samengestelde reisroutes die u helpen alle 'dingen die u moet doen' in een ideale tijdsvolgorde te organiseren
Begeleid door New York Local
Joined in January 2023

Hi Ik ben Ingrid, ook wel bekend van instagram account New York Local. Ik ben auteur van reisgidsen, blogger en ben Nederlandstalige tour guide in New York. Met al deze kennis wil ik graag de leukste locaties in New York met jou delen!

Your questions,
answered

GRATIS een voorproefje